De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Je browser is niet meer ondersteund
De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Ik neem het risico en ik ga verder met mijn huidige browser
Je leert hoe je vers vlees of karkassen moet ontvangen en opslaan.
Je leert rund-, varkens-, en schapenkarkassen versnijden en verdelen in grote versnijdingsvormen.
Ook deze deelstukken leer je lossnijden met oog voor kwaliteit en de meest gunstige snijvormen.
Je beent de deelstukken uit en verwijdert zwoerd, vet, vliezen… om verkoopbare stukken te verkrijgen.
Tenslotte leer je het vlees verder in porties snijden tot commerciële deelstukken.
De opleiding Uitsnijder-uitbener bestaat uit 5 modules:
1. Ontvangst vlees en karkassen
2. Rund versnijden en uitbenen
3. Schaap versnijden en uitbenen
4. Varken versnijden en uitbenen
5. Industriële vleesafwerking
Gedetailleerde informatie over wat deze modules precies inhouden, kan je lezen bij ‘Opleidingsstructuur’ onder het tabblad ‘Links’.
Andere DBSO-opleidingen die zich situeren in dezelfde branche en deels uit dezelfde modules bestaan zijn: Uitsnijder-uitbener rund,
Uitsnijder-uitbener schaap,
Uitsnijder-uitbener varken
Industrieel vleesbewerker.
Slachthuis SWAEGERS nv
Vivaldis
Vivaldis
Vivaldis
Vivaldis
Vivaldis
Debra-Meat NV
Vivaldis
Vivaldis
Start People
Vivaldis
Client of Manpower
Vivaldis
Vivaldis
Vivaldis
Vivaldis
Vivaldis
MEAT Supply nv
Vivaldis
Slachthuis SWAEGERS nv
WESTVLEES nv
Vivaldis
Vivaldis
Geen scholen gevonden