De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Je browser is niet meer ondersteund
De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Ik neem het risico en ik ga verder met mijn huidige browser
Je wil je verder specialiseren als leidinggevende kok in de cateringsector.
Je actieterrein wordt de grootkeuken van dagverblijven, ziekenhuizen, internaten, scholen, bedrijven, vakantieverblijven, zelfbedieningsrestaurants, rust- en verzorgingsinstellingen, seminariecentra,...
Tijdens deze praktijkgerichte opleiding specialiseer jij je in het bereiden van betaalbare en gezonde maaltijden voor een grote groep klanten.
Je leert hoe deze schotels kunnen bewaard worden, hoe je je keuken moet organiseren en een afwisselend, lekker menu moet samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met verschillende voedingsgewoontes.
Je ontwikkelt aandacht voor hygiëne en veiligheid, prijs-kwaliteit verhouding, afvalbeheersing en je leert hoe je een team kan doen samenwerken.
Naast het koken op zich is er ook aandacht voor meer administratieve taken als inkoop en verkoop, maaltijdadministratie, ... .
Je leert zelfstandig werken, problemen oplossen als ze zich voordoen, duidelijk communiceren met de klant en een bedrijf runnen.
Unique Antwerpen Technicum
FLANDERS Best nv
Menken NV
Vivaldis
Meat & More (Bon’Ap / Buurtslagers)
Unique Limburg Technicum
Unique Diest Office
Start People
Q jobs
Start People
Vivaldis
Unique Gent
Accent
ASTRA Sweets nv
Start People
Vivaldis
FUJI Oil Europe nv
CHARLING bvba
Start People
Geen scholen gevonden