De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Je browser is niet meer ondersteund
De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Ik neem het risico en ik ga verder met mijn huidige browser
Je wil je verder specialiseren als leidinggevende kok in de cateringsector.
Je actieterrein wordt de grootkeuken van dagverblijven, ziekenhuizen, internaten, scholen, bedrijven, vakantieverblijven, zelfbedieningsrestaurants, rust- en verzorgingsinstellingen, seminariecentra,...
Tijdens deze praktijkgerichte opleiding specialiseer jij je in het bereiden van betaalbare en gezonde maaltijden voor een grote groep klanten.
Je leert hoe deze schotels kunnen bewaard worden, hoe je je keuken moet organiseren en een afwisselend, lekker menu moet samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met verschillende voedingsgewoontes.
Je ontwikkelt aandacht voor hygiëne en veiligheid, prijs-kwaliteit verhouding, afvalbeheersing en je leert hoe je een team kan doen samenwerken.
Naast het koken op zich is er ook aandacht voor meer administratieve taken als inkoop en verkoop, maaltijdadministratie, ... .
Je leert zelfstandig werken, problemen oplossen als ze zich voordoen, duidelijk communiceren met de klant en een bedrijf runnen.
Unique Limburg Technicum
Start People
FUJI Oil Europe nv
CONFISERIE 2000 N.V.
Farm Frites Belgium NV
Vivaldis
Unique Brugge
Vivaldis
Dujardin Foods NV
Greenyard Prepared
Volys Star nv
Start People
CRYNS nv
Vivaldis
Start People
Unique West-Vlaanderen Technicum
Barry Callebaut
Q jobs
Vivaldis
SAS Koffie
FAVORIT nv
LIMELCO nv
Vivaldis
Start People
Geen scholen gevonden