Pracownik produkcji - sektor metalowy
Start People
Je browser is niet meer ondersteund
De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Ik neem het risico en ik ga verder met mijn huidige browser
Ook in de 3de graad van deze studierichting ligt de klemtoon op de praktijk.
Je wordt voorbereid op een beroep in de horeca.
Later kan je zowel terecht in de keuken als in de zaal van een restaurant, café… waar je instaat voor de bediening.
Je bouwt verder op de kennis en de praktijkervaring die je reeds hebt opgedaan in de 2de graad en krijgt weinig algemene vakken.
Enkel aan de talen Nederlands en 2 vreemde talen wordt veel aandacht besteed omdat je je klanten later keurig moet kunnen te woord staan.
Je leert gastronomische bereidingstechnieken, versnijden, bedienen en omgaan met klanten volgens de regels van de etiquette.
Je maakt uitgebreid kennis met alles wat te maken heeft met het uitbaten van een horecazaak en krijgt inzicht in bedrijfsorganisatie, het inrichten van werkruimtes, de regels van hygiëne en veiligheid….
Je leert gasten ontvangen, begeleiden, adviseren en bedienen.
Ook de bardienst, het voorstellen van menu en wijnen, specifieke zaalbereidingen en versnijdingen, het overhandigen van de tafelrekening… komen aan bod.
Door de vele praktijkuren en stages in binnen- of buitenland leer je snel en efficiënt werken, stress beheersen en problemen oplossen wanneer ze zich voordoen.
In deze opleiding moet je heel wat duur beroepsmateriaal en –kledij kopen.
Dit is echter geen verloren geld: meestal kan later alles nog gebruikt worden.
Start People
Vivaldis
Start People
Q jobs
Revi Food BVBA
Accent
Vivaldis
Unique Brugge
Start People
Start People
FrieslandCampina Belgium NV
Start People
Start People
Start People
Lotus Bakeries Corporate NV
Kim's Chocolates nv
Start People
Client of Manpower
Accent
Volys Star nv
Lotus Bakeries België NV
Geen scholen gevonden