Productiemedewerker - stapelaar
Vivaldis
Je browser is niet meer ondersteund
De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Ik neem het risico en ik ga verder met mijn huidige browser
Deze praktische studierichting leidt je op tot kok voor grootkeukens van verschillende instellingen en cateringbedrijven.
Ideaal wanneer je aanleg hebt voor keukenwerk maar het rechtstreeks contact met de klant wil vermijden.
Je hebt weinig algemene vakken en leert veel via praktijk op school en via stages.
Je leert lekker en gezond koken voor grote groepen binnen een strikte tijd.
Je verwerft inzicht over de producten die je gebruikt, voedseladditieven en dieetleer.
Je leert rekening houden met de kostprijs en koken volgens de regels van de hygiëne.
Je leert kwaliteitsvolle gerechten in groep bereiden, de maaltijden bewaren en verdelen en al het werk vlotjes en efficiënt organiseren.
Ook worden de elementaire principes van marketing, management, personeels- en financieel beheer bijgebracht en je leert begroten, calculeren, inkopen en administratie bijhouden
Natuurlijk leer je ook gebruik maken van de moderne kooktechnieken o.a. vacuümgaren, ontkoppeld kooksysteem, inductiekoken, voedingstechnologie en informatietechnologie en van de moderne kookapparatuur.
Dit alles volgens de veiligheidsvoorschriften.
In deze opleiding moet je heel wat duur beroepsmateriaal en -kledij kopen.
Dit is echter geen verloren geld: meestal kan later alles nog gebruikt worden.
Vivaldis
Q jobs
Start People
Vivaldis
Start People
Start People
Vivaldis
Unique Mechelen
Vivaldis
Biscuiterie DECLERCQ nv
Unique West-Vlaanderen Technicum
Start People
La Lorraine Bakery Group
Baronie Belgium NV
Vivaldis
Vivaldis
Q jobs
CONFISERIE 2000 N.V.
Start People
Start People
Vivaldis
Vivaldis
Vivaldis
Unique West-Vlaanderen Technicum
Vivaldis
Start People
Vivaldis
Geen scholen gevonden