De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Je browser is niet meer ondersteund
De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Ik neem het risico en ik ga verder met mijn huidige browser
Je leert hoe je vers vlees moet ontvangen en opslaan.
Ook het uitbenen en versnijden van karkassen van varkens, schapen en gevogelte en voor- en achterkwartieren van rund behoort tot je opleiding.
Je leert varkens-, rund-, schapen- en kalfsvlees en gevogelte verwerken om deze nadien te verkopen onder de vorm van vers vlees, vleesbereidingen en verkoopklare gerechten.
Je leert bestellingen klaarmaken, klanten adviseren en bedienen, vlees inkopen en verkoopklare gerechten bereiden.
De opleiding Slager/bereider verkoopklare gerechten bestaat uit 7 modules:
Gedetailleerde informatie over wat deze modules precies inhouden, kan je lezen bij ‘Opleidingsstructuur’ onder het tabblad ‘Links’.
Andere DBSO-opleidingen die zich situeren in dezelfde branche en deels uit dezelfde modules bestaan zijn: Slager en Slager/spekslager.
SVZ Rijkevorsel nv
Unique Oost-Vlaanderen Technicum
Start People
Client of Manpower
Vivaldis
Q jobs
Unique Asse
Start People
Start People
Vivaldis
Start People
Vivaldis
Vivaldis
Crème de la crème Belgium nv
Vivaldis
“GOEDE KWALITEIT GEEFT VEEL VOLDOENING.”
“ASSISTEREN EN LEREN ZODAT IK VERDER KAN GROEIEN.”
“IK KIES DE BESTE STUKKEN UIT.”
“IK BEN DE MOTOR VAN DE PRODUCTIELIJN.”
“IK STA AAN DE BASIS VAN HET HELE PROCES.”
“IK BEN EEN VEELZIJDIGE KAMELEON.”
Geen scholen gevonden