De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Je browser is niet meer ondersteund
De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Ik neem het risico en ik ga verder met mijn huidige browser
Je leert degen en beslagen bewerken, verwerken en bakken en daarmee banketproducten, harde en zachte luxe, bereiden.
Ook crèmes, mousses, romen en ijsproducten consumptie-ijs en sorbet,suikerwerk en chocolade leer je klaarmaken.
Net als marsepein verwerken.
De opleiding Banketbakker bestaat uit 7 modules:
Gedetailleerde informatie over wat deze modules precies inhouden, kan je lezen bij ‘Opleidingsstructuur’ onder het tabblad ‘Links’.
Andere DBSO-opleidingen die zich situeren in dezelfde branche en deels uit dezelfde modules bestaan zijn: Broodbakker, Brood- en banketbakker, Ijsbereider en Chocoladebewerker.
MANUS
Stephan DESTROOPER
DENEYER Peter
Vivaldis
Q jobs
PANDA
Vivaldis
Poppies Bakery cvba
VANDERVEKEN Bakkerij bvba
CARPE DIEM BIS
Stephan DESTROOPER
Poppies Bakery cvba
PONNET nv
MANUS
Brood & Banket Brijs Kevin
Vivaldis
De Ambachtelijke Bakker B.V.B.A.
Chocolaterie VEREECKE bvba
KITCHENSTAFF GENT
Start People
Geen scholen gevonden