De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Je browser is niet meer ondersteund
De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Ik neem het risico en ik ga verder met mijn huidige browser
Je leert degen en beslagen bewerken, verwerken en bakken en daarmee banketproducten, harde en zachte luxe, bereiden.
Ook crèmes, mousses, romen en ijsproducten consumptie-ijs en sorbet,suikerwerk en chocolade leer je klaarmaken.
Net als marsepein verwerken.
De opleiding Banketbakker bestaat uit 7 modules:
Gedetailleerde informatie over wat deze modules precies inhouden, kan je lezen bij ‘Opleidingsstructuur’ onder het tabblad ‘Links’.
Andere DBSO-opleidingen die zich situeren in dezelfde branche en deels uit dezelfde modules bestaan zijn: Broodbakker, Brood- en banketbakker, Ijsbereider en Chocoladebewerker.
Broodbakkers
Vivaldis
Vivaldis
Vivaldis
Bakkerij Ranson-Canniere
Start People
Vivaldis
Bakkerij Geldhof
Bakkerij Geldhof
Poppies Bakery cvba
PONNET nv
Brood- en banketbakkerij Jurgen DE WESTELINCK bvba
COUDEVILLE NEYENS
Vivaldis
VANDERVEKEN Bakkerij bvba
Start People
ROGGE bvba
Bakkerij Huyze Raes
Lints Antwerpen bvba
CARPE DIEM BIS
VANDEN HEEDE Frank
Hindryckx Jonhatan
Q jobs
Geen scholen gevonden