De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Je browser is niet meer ondersteund
De houdbaarheidsdatum van je browser is overschreden. Als je een eerdere versie dan Internet Explorer 11 gebruikt, ondervind je mogelijk geen optimale surfervaring op onze website.
Ik neem het risico en ik ga verder met mijn huidige browser
Je leert degen en beslagen bewerken, verwerken en bakken en daarmee banketproducten, harde en zachte luxe, bereiden.
Ook crèmes, mousses, romen en ijsproducten consumptie-ijs en sorbet,suikerwerk en chocolade leer je klaarmaken.
Net als marsepein verwerken.
De opleiding Banketbakker bestaat uit 7 modules:
Gedetailleerde informatie over wat deze modules precies inhouden, kan je lezen bij ‘Opleidingsstructuur’ onder het tabblad ‘Links’.
Andere DBSO-opleidingen die zich situeren in dezelfde branche en deels uit dezelfde modules bestaan zijn: Broodbakker, Brood- en banketbakker, Ijsbereider en Chocoladebewerker.
Vivaldis
Biscuiterie Jules Destrooper
Het BAKKERSHUIS
Client of Manpower
Start People
Patisserie ANTWERPIA bvba
DENEYER Peter
Start People
Q jobs
Poppies Bakery cvba
HET TAARTENHUIS nv
Start People
Stephan DESTROOPER
Brood & Banket Brijs Kevin
Q jobs
Unique Oost-Vlaanderen Technicum
CARPE DIEM BIS
Vivaldis
Start People
Chocolaterie VEREECKE bvba
Vivaldis
DIEMA'S Boerenbrood bvba
Accent
Start People
Geen scholen gevonden